Om Galleri Birkal

Jeg maler primært abstrakte malerier i acryl eller olie og er meget eksperimenterende med tilsætning af materialer, der giver malerierne spændende strukturer. Jeg arbejder på malerierne i en længere periode og ofte i serier. Malerierne bliver til lag på lag, hvor der arbejdes med mange forskellige redskaber. Legen med farver og matarialer facinerer mig, og det virker afstressende, når jeg lukker mig ind i mit eget univers og skabelsesprocessen går igang. Det der kommer ud af det, skal gerne være noget der rammer andre mennesker; og det er naturligvis en stor tilfredsstillelse, når det lykkes at lave noget, der virkeligt rammer folk.

Min inspirationen hentes i det nære samt gennem rejser til det kolde nord eller det varme syd, hvor specielt lyset gør indtryk. Oplevelserne omsættes til billeder i sindet og kommer til udtryk på lærredet. Et kunstværk er en del af virkeligheden set gennem et temperament.

Jeg deltager løbende på kunstkurser med undervisning af anerkendte kunstner og har deltaget på sommerkursus på Århus Kunstakademi.

Mine malerier udstilles i kunstforeninger, virksomheder, gallerier og på kunstmesser og kan efter aftale ses i mit atelier.

Ønsker du et særligt maleri til hjemmet, firmaet eller hvor der ønskes fornyelse, der er afstemt med det øvrige interiør, så laver jeg gerne malerier på bestilling, hvor farver og størrelse kan vælges, men stilen er min.

Ønsker du at se et maleri eller få inspiration til indretning med kunst, så kontakt mig for en aftale.

i

 

 

Copyright ® 2017 birkal.dk

Kunst er en del af virkeligheden, set gennem et temparament